Wismar

Orasul vechi încă vibrant hanseatic de la Marea Baltică, va intampina cu toate obiectivele turistice interesante, ofertele de servicii turistice, monumente arhitecturale şi culturale, impresii, povestiri, şi fler lor distinctiv. Wismar este înconjurat de peisaje frumoase, verzi, alături de albastru de pe coasta Mării Baltice şi nisip galben. Oraş deţinute de plajă Wendover este situat la doar trei kilometri de centru.
UNESCO World Heritage oraşului Wismar este dominat de port, maritim, pescuit şi Hanse, casele atent restaurate oraşului, un loc unic pe piaţă, monumente de caramida gotic, cafenele, restaurante şi hoteluri - Wismarern ospitalier.
Oraş fermecător situat în Golful Mecklenburg şi în adăpostul de pe insula Poel. Pentru partea de vest se află oraşul Lubeck, în partea de est a Rostock, Schwerin, în sud şi de nord a Mării Baltice. Salut de departe de biserici vechi, istorice, Sf. Gheorghe, Sf. Nicolae şi turnul de Sf. Maria vizitatorilor de la mare şi partea de uscat, face curios despre oraş hanseatic.


  Cazare
de la 91 EUR
Steigenberger Stadt Hamburg
Steigenberger Stadt Hamburg
Adresa: Am Markt 24
 Vezi harta
Localitate: Wismar
Distanta: 0.4 km
Situat la marginea celei mai mari piețe publice din Germania de Nord. Stația de autobuz de transport în comun: Am Markt, la cca. 10 m, Hauptbahnhof, la cca. 800 m.
 
 
(*)Preturile prezentate mai sus au caracter informativ si pot suferi modificari in functie de perioada aleasa.


Destinatii de sejur
Berlin
Berlin [8]

Brandenburg
Potsdam [2]
Bremen
Bremen [3]
Franconia
Bamberg [1]
Hamburg
Hamburg [14]

Rhineland-Palatinate
Koblenz [1]
Trier [1]
Mainz [1]

Saarland
Saarbrucken [1]
Schleswig-Holstein
Kiel [9]
Lubeck [3]