Sorrento

     Sorrento este un mic oras italian, situat in regiunea Campanina, sudul Italiei, la aproximativ de 50 de kilometri de Napoli. Orasul este superb asezat in varful unor stanci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste extraordinara a Golfului Napoli. Sorrento este un oras linistit si racoros cu lamai, o plaja mica si multe cafenele.
          Sorrento este foarte popular datorita locatiei sale ca punct de pornire catre atractiile din imprejurimi. Localizarea peninsulei Sorrento este la doar 5 km de Capri, unde se poate ajunge foarte usor din Portul Marina Piccola. De asemenea, Ischia si Procida, ale caror siluete pot fi vazute in zilele senine, sunt accesibile intr-un timp foarte scurt cu ajutorul salupei rapide. Turistii pot ajunge la Pompei si Harculaneum pe aceasta cale in aproximativ 30 de minute sau la Napoli in circa o ora.  Cazare
de la 75 EUR
Hotel Pallazo Abagnale
Hotel Pallazo Abagnale
Localitate: Sorrento
Distanta:  km
Palazzo Abgnale este situat in inima orasului, la numai 30 de metri de piata principala din Sorrento.
 
 
de la 95 EUR
Hotel La Residenza
Hotel La Residenza
Localitate: Sorrento
Distanta:  km
Amplasat in propriul sau parc, Hotel La Residenza este situat intr-o zona rezidentiala din Sorrento, la doar 1 km de centrul orasului si la cativa metri de plaja.
 
 
de la 159
Hotel Hilton Palace
Hotel Hilton Palace
Localitate: Sorrento
Distanta:  km
Hotelul Hilton Sorrento Palace este situat pe coasta nordica a peninsulei Sorrentine, inconjurat de livezi de lamai si portocali, cu vedere spre orasul Sorrento, Golful Napoli si spre Muntele Vezuviu. Distanta pana la centrul vechi al orasului Sorrento cat si pana la plaja, se parcurge in aproximativ 10 minute de mers (1 km). La 500m de hotel sunt restaurante si baruri.
 
 
(*)Preturile prezentate mai sus au caracter informativ si pot suferi modificari in functie de perioada aleasa.


Destinatii de sejur
Apulia & Basilicata
Bari [0]

Cortina d'Ampezzo
Cortina d'Ampezzo [1]
Emilia Romagna
Bologna [0]

Piemont
Torino [0]

Toscana
Florenta [6]