ELLA TRAVEL



Oferte preferate de prietenii nostri

Ella Travel rasplateste fidelitatea clientilor sai prin personalizarea serviciilor de turism in acord cu cele mai inalte standarde de calitate.

Prietenii nostri ne recomanda

  • PROMPTITUDINE, SERIOZITATE, FLEXIBILITATE, COMUNICARE FOARTE BUNA , RECEPTIVITATE , INTELEGEREA NEVOILOR , INTOTDEAUNA GASIREA UNEI SOLUTII OPTIME CU PRIVIRE LA SOLICITARILE NOASTRE. In concluzie , avem o colaborare de cativa ani buni, si intreaga echipa este creativa , amabila si ofera servicii si solutii ecxelente reusind sa organizeze vacante de neuitat.

    Iosif Madalinaturist
  • O agentie prietenoasa prin care poti organiza iesiri interesante, flexibile, cu obiective culturale inedite- am parcurs impreuna , intr-un fel, Constantinopole, Ravenna. Roma, Palermo-;cu ei beneficiezi de cazari atractive, pe gustul tau, convenabile chiar; amabili, poti conta pe ei ;pe traseu. Sper sa mai colaboram in viitor.

    Florin Batranturist
  • .... am avut zile excelente la Palermo, nu numai datorita valorii patrimoniale a capitalei Siciliei si a itinerariului cultural oferit de draga noastra prietena, criticul de arta, Mihaela Varga, cat si gratie conditiilor deosebite in care ne-ati organizat calatoria. Va multumesc, cu aleasa recunostinta, pentru competenta logistica pe care o dovediti in mod constant, nu doar acum, ci de fiecare data cand ne oferiti serviciile.

    Pally Filofteiaexpert national etnografie romaneasca