Schimba datele

Oferte

Pret final 2 adulti , 4 Nopti? , 06.05.2022 -10.05.2022

selectie
Camera
masa
alte-detalii
pret
Dubla
Fara masa
Plecare din / individual Detalii
471 Lei
Transe de plata
  • 235.5 Lei pana la 19.01.2022
  • 235.5 Lei pana la 15.04.2022
Conditii de anulare
  • 235.5 Lei de la 19.01.2022
  • 471 Lei de la 15.04.2022
- doar la cerere - oferta disponibila
detalii pret
Camera : Dubla
masa : Fara masa
alte-detalii : Plecare din / individual
471 Lei

Descrierea hotelului


Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotelul este amplasat in zona comerciala, cu posibilitati de agrement multiple (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc, Telegondola), la 25 m de plaja.
Info: Hotelul ,,Aurora, clasificat la 2 stele plus, este situat in statiunea Mamaia. Hotelul este structurat pe 10 nivele (34 de camere duble pe nivel), avand 3 lifturi silentioase de ultima generatie si o rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. Hotelul a fost renovat complet in anul 2008 si de atunci este imbunatati constant, in fiecare an. Hotelul va pune la dispozitie 343 camere duble clasate la 2 stele Superior. Pe langa facilitatile de cazare, Hotel Aurora Mamaia mai dispune de piscina, restaurant, bar de zi, parcare (contra cost), internet wireless, loc de joaca pentru copii si facilitati pentru persoane cu nevoi speciale. Din vara anului 2013, hotelul are o superba piscina.
Camere: Camerele sunt complet renovate, cu bai noi, mobilier nou, geam de termopan, TV, frigider si mocheta; usile de acces in camera sunt dotate cu cartela cu cip, iar toate camerele au balcon si aer conditionat.
Restaurant: Restaurantul ,,Aurora este modern si elegant, avand o capacitate de 600 locuri si incluzand o frumoasa terasa si bar de zi. Va pune la dispozitie o gama diversificata de specialitati gastronomice. Este dotat cu aer conditionat, 4 ecrane cu plasma si sonorizare de exceptie. Micul dejun se serveste sub forma de ,,bufet suedez (exceptie: cand numarul turistilor care servesc micul dejun este mai mic de 40). Pranzul si cina se servesc in sistem ,,bon valoric, fie ,,e la carte, fie in regim ,,autoservire. Serviciile de masa se pot consuma la una dintre urmatoarele unitati din cadrul complexului ,,Aurora: Restaurant*** Aurora, Snack Bar** Piscina Aurora si Cafe Bar** Aurora.
Servicii gratuite: primirea, predarea, expedierea corespondentei turistilor, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, pastrarea bagajelor de calatorie (geamantane, genti de voiaj), trezirea turistilor la ora solicitata, informatii turistice si culturale, internet wireless in tot complexul ,,Aurora, inclusiv in camere; accesul in incinta complexului Piscina Aurora este gratuit pentru turistii cazati la hotel Aurora, care beneficiaza in limita disponibilului, de sezlonguri si de masute.
Servicii cu plata: parcare cu plata (capacitate 150 de locuri, ce apartine Primariei Municipiului Constanta), in limita locurilor disponibile, telefon si fax, comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie
Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parinti fara pat suplimentar. Copiii cu varsta peste 12 ani vor achita valoarea patului suplimentar, adica 50% dintr-un loc de cazare. Pentru copiii intre 0-5 ani neimpliniti, micul dejun va fi gratuit, iar pentru cei intre 5 si 12 ani neimpliniti, se achita 50% din valoarea micului dejun.
Animale de companie: Accesul turistilor insotiti de animale de companie este interzis in incinta hotelului. 
Atractii in zona: Satul de Vacanta, Aqua Magic

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Early Booking
Hotel Astoria

Hotel Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 305 Lei/pers

18 % Early Booking
Hotel Amiral

Hotel Amiral

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 457 Lei/pers

17 % Early Booking
Hotel Comandor

Hotel Comandor

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 399.5 Lei/pers