Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


Hotelul Dorna 4* din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti in vacanta sau in interes de serviciu. Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispozitia dumneavoastra 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Standard, Apartamente Superior si Suite Superior.
Restaurantul Dorna, cu capacitate de 140 locuri va invita sa serviti bunatatile casei preparate cu pasiune si tandrete. Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, locatie accesibila, design relaxant, sunt doar cateva din motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul. Locatia ideala pentru o masa memorabilia, care sa va satisfaca cele mai exigente cerinte gastronomice.

Terasa - Deschisa in perioada mai-septembrie , cu o capacitate de 40 locuri, este locul unde te poti bucura de delicioasele limonade home-made, cat si de specialitatile noastre culinare.

Centrul SPA include piscina incalzita, sauna uscata, sauna umeda, salina, camera rece, sala de fitness.
Este locatia perfecta pentru imbinarea sportului cu relaxarea, a rasfatului si placerii, a sanatatii si starii de bine si a terapiilor specifice antistres si a relaxarii psihice. Orar: zilnic, 10 - 22

Sala de conferinta este aranjata si utilata pentru a putea asigura desfasurarea in cele mai bune conditii a intalnirilor din motive de afaceri, formare profesionala, conferinte, team-building-uri, lansare si prezentare produse, etc. Sala are capacitate de 55 locuri, internet wireless gratuit, videoproiector, ecran proiectie , flipchart, microfon.

Facilitati:
Tarifele includ cazare, mic dejun si acces la centrul SPA.
Acces in camera pe baza de cartela electronica
Baie proprie cu dus/cada
Pat matrimonial 1,80/2 m
Televizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cablu
Internet gratuit WiFi si cablu
Aparat aer conditionat
Seif
Minibar
Fierbator de apa
Halat si papuci de unica folosinta
Produse cosmetice
Priza in baie
Uscator de par
Calculator pentru acces internet in receptie
 
Dotari camere:

Dubla 3* - Camerele clasificate la standardul de 3* au dotarea celor de 4*, diferenta dintre cele doua o face suprafata camerei si dimensiunea patului. (Suprafata aprox 12 mp)

Dubla standard 4* - Alegerea acestui tip de camera, va asigura confortul pentru odihna si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. (Suprafata aprox. 14 mp)

Dubla superioara 4* - cu paturi twin (posibilitate de unire paturi fara spatiu intre ele). Suprafata aprox. 30 mp), iar cu pat matrimonial (Suprafata aprox. 20 mp)

Apartament standard - Apartamentele va asigura confortul luxos pentru odihna si spatiu extra desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. Apartamentele au dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. (Suprafata aprox. 30 mp)

Apartament superior - Apartamentele va asigura confortul luxos pentru odihna si spatiu extra desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. Apartamentele au dormitor si living cu canapea extensibila.
apartamente cu paturi twin in dormitor (posibilitate de unire paturi fara spatiu intre ele). Fiecare apartament are o suprafata de aproximativ 50 mp.
- apartamente cu pat matrimonial in dormitor. Suprafata acestui tip de apartament este de aproximativ 30 mp.

Suita - Suitele va asigura confortul luxos pentru odihna si spatiu extra desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. Suitele cu un living comun si doua dormitoare, sunt dotate la standardul de patru stele cu paturi matrimoniale, canapele extensibile, televizor cu TV cablu, internet gratuit, seif si minibar.

Regulament intern:
- taxa hoteliera adult: 1,5 RON/zi/adult, taxa hoteliera copii: 0,5 RON/zi/copil (peste 6 ani), taxa salvamont: 2 RON/camera/sejur. *se achita la receptie la check in
- locurile suplimentare se asigura pe paturi pliante in camerele de 4* si pe canapea extensibila in apartament
- nu se asigura locuri suplimentare in camerele de 3* sau camera standard 4*
- 1 adult + 1 copil (indiferent de varsta) va achita camera in regim dublu


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Dorna

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 689 Lei/pers

Hotel Carol

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 551.5 Lei/pers

Hotel Carol

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 520 Lei/pers