Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


      Epic Glamping Calimanesti se afla in orasul statiune Calimanesti-Caciulata, Jud. Valcea la 800 metri distanta de centru si dispune de :
- 3 corturi glamping
- 3 grupuri sanitare
- Terasa de gradina
- Bolta cu zona de luat masa in aer liber
- Piscina supraterana
- Zona de gratar
- Zona special amenajata pentru foc
 
      De putini ani incoace, a luat nastere o modalitate mai aparte de petrecere a vacantelor. Noutatea consta in imbinarea libertatii permise de conditiile obisnuite de campare, cu luxul si confortul hotelurilor de 4-5 stele.
Glamping-ul imbina intr-un mod deosebit atmosfera boema a cortului cu facilitatile oferite de cazarile traditionale.     
        Aceasta forma glamuroasa de campare se face intr-un corp amplasat pe o platforma din lemn iar la iesirea din incapere este amenajata o  terasa cu zona de relaxare unde va fi servita cafeaua savuroasa in timp ce oaspetii vor privi peisajul de vis catre orasul Calimanesti.
        Terenul destinat camparii beneficiaza de racordare la electricitate, apa curenta si canalizare, asigurand un modul individual pentru grupurile sanitare.Acesta avand 3 grupuri sanitare, unul pentru fiecare cort. Grupurile sanitare vor avea facilitate precum vas wc, lavoar si cadita pentru dus cu racordare la apa calda.
Practic, doritorii vor avea parte de cazare in conditii luxoase si de toate facilitatile oferite de camerele de hotel. Totodata, se pot bucura de contactul cu mediul inconjurator si petrece cat mai mult timp aproape de natura necontaminata.
Sintetizand, putem spune ca reprezinta o versiune mult mai cocheta a conditiilor de campare obisnuite. Cu alte cuvinte, inseamna vacante cu cortul, insa cu servicii de lux, pline de stil si eco-friendly.
Aici nu se pierde contactul cu natura. De asemenea, calatorii pot beneficia de toata comoditatea hotelurilor de 4-5 stele,iar iubitorii de excursii cu cortul stiu ca nimic nu poate inlocui emotia trezirilor in zori inconjurati de verdeata.

Harta