Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


HOTEL FAVORIT este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, intr-o zona linistita, la aproximativ 250 m de plaja. Hotelul a fost renovat si pune la dispozitie 220 camere duble modernizate.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul ofera parcare in limita locurilor disponibile (60 de locuri), un bar cu terasa in aer liber ce este amenajat la primul etaj al hotelului, loc de joaca pentru copii, internet la receptie, acces contra cost la locul de joaca a hotelului Melodia, program artistic terasa Melodia, sala de fitness si sauna, dotate cu vestiare, dusuri si aparate multifunctionale.Acces contra cost la plaja privata a hotelului MELODIA. 


Servicii masa
MASA:restaurant Melodia
Micdejun - bufet suedez (intre orele 07:30-10:00);
Demipensiune (mic dejun + cina) - sistem bufet suedez pentru minim 40 persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Optional, turistii pot opta si pentru varianta de pensiune completa, pranzul servindu-se in sistem fisa cont.
Bauturile alcoolice nu sunt incluse in tariful pentru demipensiune sau pensiune completa si se achitaseparat de catre turist.

Dotari camere
Camerele duble au fost renovate si sunt prevazute cu pat matrimonial sau doua paturi twin, mobilier nou, TV, frigider, aer conditionat, internet, balcon cu sezlong si baie cu dus.

Facilitati copii
FACILITATI COPII(in camera cu 2 adulti) :
- 0 - 2.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa;
- 3 - 11.99 ani insotiti de adulti, beneficiaza de reducere 100% la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% la masa;
- copiii peste 12 ani insotiti de adulti, beneficiaza de o reducere de 20% la cazare, cu pat suplimentar si achita 100% la masa;
- in cazul celui de-al doilea copil cazat in camera, beneficiaza de reducere 60% la cazare, fara pat suplimentar si achita meseleintegral.;
In camere se pot caza maxim doi adulti cu doi copii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Early Booking
Hotel Sanda

Hotel Sanda

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 240 Lei/pers

Hotel Afrodita

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 639.5 Lei/pers

12 % Oferta Speciala
Hotel Dana

Hotel Dana

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 405 Lei/pers