Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


Hotel  Carol 4* va asteapta in centrul statiunii Vatra Dornei, la numai 150 de metri de partiile de ski, intr-un cadru unic! Arhitectura austro - ungara a  hotelului, impreuna cu stilul vintage se imbina cu confortul tehnologiei  moderne.
 
Dotari generale:
Hotel dispune de 36 de locuri  de cazare, parcare proprie monitorizata 24/h, gradina de vara si terasa  incalzita, loc de joaca pentru copii si un centru SPA.  Accesul la internet WiFi este disponibil  gratuit in intregul hotel.
Restaurantul hotelului serveste specialitati locale, iar proprietatea este la mica distanta de mers pe jos de numeroase restaurante,  baruri si magazine. Micul dejun tip bufet este servit zilnic la restaurantul  hotelului.
Partiile de schi se afla la 150 de metri, iar  Dealu Negru, una dintre cele mai mari partii de schi din Romania, este la 300 de metri. Exista un lift panoramic la 300  de metri de proprietate, iar centrul  de echitatie Runc este la 500 de metri. Gara se afla la 50 de metri.
 
Centrul SPA:
Centrul spa este disponibil la un cost suplimentar  si include sauna finlandeza si cu infrarosu, cada cu hidromasaj si camera  salina; sunt disponibile si tratamente de infrumusetare, cum ar fi dus Vichy, hidro-masaj,  electro-stimulare si cavitatie. Exista si un salon de infrumusetare cu coafor. 
 
Dotari camere:
Dubla - camera dubla dispune de 1 pat dublu, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si  serviciu de trezire. (25 m)
 
Garsoniera - cu o suprafata mai mare ca cea dubla, garsoniera dispune de 1 pat dublu si 1 canapea extensibila, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si serviciu de trezire. (36 m)
 
Apartament  1 dormitor -  1 dormitor cu pat dublu si living spatios cu canapea extensibila si zona de  relaxare, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/dulap si serviciu de trezire. Baia privata este dotata dus, uscator  de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, iar unele  camere au si balcon. (42 m)
 
Apartament  2 dormitoare -  2 dormitoare cu pat dublu si living spatios cu canapea extensibila si zona de  relaxare, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, incalzire, mocheta, garderoba/dulap si serviciu de trezire. Baia privata este dotata dus, uscator  de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, iar unele  camere au si balcon. (67 m)


Regulament intern:
   -Copiii pana la 6 ani - cazati in camera cu  parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru pat  suplimentar, daca exista disponibilitate, se percepe o taxa de 25% din valoarea  unui loc de cazare si beneficiaza de mic dejun gratuit.
   -Copiii intre 6-14 ani - cazati in camera cu  parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar nu se asigura pat  suplimentar, insa achita mic dejun 25 lei/zi. Pentru pat suplimentar, daca exista disponibilitate, se percepe o taxa de 25% din valoarea unui loc de  cazare.
   -Copiii peste 14 ani si/sau oricare a-3-a persoana in camera, achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura  pat suplimentar.
   -Pentru turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sanatate, se percepe   o taxa in functie de talia acestuia intre 10% - 20 % din valoarea unui  loc de cazare pe zi. *se achita la receptie 
   -La receptia hotelului, turistii vor achita taxa  hoteliera, stabilita de administratia locala si se incaseaza astfel: 1.50 lei/adult/zi si 0.50 lei/zi pentru copiii cu varsta peste 6 ani, studenti, pensionari si taxa salvamont 2 lei/persoana(adult)/sejur. *se achita la  receptie
 
      OPTIONAL:
      SERVICII DE MASA:  Minim 50 lei/persoana/zi - se serveste a la  carte
      SERVICII DE TRATAMENT: 30 lei/2 proceduri/persoana/zi - in functie de restrictiile impuse
      SERVICII SPA (sauna uscata  finlandeza, sauna cu infrarosu, jacuzzi, salina): 25 lei/adulti/1 ora si 15 lei/copil  doar insotit de parinti (6-14 ani)/1 ora - in functie de restrictiile impuse. *se  achita la receptie
      Mentiune:
Pentru tratamentul  balnear, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de  familie si cuponul de pensie (in zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Dorna

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 660 Lei/pers

Hotel Bradul

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 476 Lei/pers

Hotel Carol

Vatra Dornei, Jud. Suceava, Romania

de la 498.5 Lei/pers