Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


Hotel Continental se afla in inima orasului Timisoara, in vecinatatea celor mai importante cladiri administrative, financiar-bancare si culturale. Se situeaza la 20 de minute fata de aeroportul international Traian Vuia si beneficiaza la un minut distanta de transportul in comun.Hotelul Continental din Timisoara dispune de 169 camere: 72 camere matrimoniale,79 camere twin, 8 suite, 4 apartamente, 5 apartamente superioare, o camera pentru persoane cu dezabilitati.

Camera standard, facilitati: internet, sistem de climatizare, televizor cu cablu TV, Mini-bar, seif in camera, linie telefonica internationala directa, patut copil, acces in camera pe baza de cartela, kit cosmetice baie, uscator par, halat de baie, papuci.


Apartament superior facilitati: 50 m2, design modern, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului, internet, sistem de climatizare, televizor cu cablu TV, Mini-bar, seif in camera, linie telefonica internationala directa, patut copil, acces in camera pe baza de cartela, kit cosmetice baie, uscator par, halat de baie, papuci.


Salon de infrumusetare: coafura, frizerie, cosmetica, make-up profesional, manichiur-pedichiura


Ballroom: se pot realiza in cadrul salonului de evenimente  nunti, botez, evenimente corporative, banchete, petreceri.


Hotelul beneficiaza de un lobby bar, restaurant, parcare, piscina exterioara si interioara, sala de fitness, sauna, jacuzzi, jacuzzi cu apa sarata,night club, ballroom, sala de conferinta.
Atractiile turistice principale ale orasului: Bastionul, Opera Nationala Romana, Domul Romano-Catolic, Palatul Baroc, Palatul Lloyd, Parcul Rozelor, Piata Unirii si Piata Victoriei.


Harta