Schimba datele

Oferte

Pret final 2 adulti , 5 Nopti? , 15.09.2021 -20.09.2021

selectie
Camera
masa
alte-detalii
pret
Dubla 3*
Mic dejun
Plecare din / individual Detalii
152 €
Transe de plata
  • 152 € pana la 28.09.2021
Conditii de anulare
  • 152 € de la 28.09.2021
Dubla 3*
Mic dejun
Plecare din / individual Detalii
152 €
Transe de plata
  • 152 € pana la 28.09.2021
Conditii de anulare
  • 152 € de la 28.09.2021
- doar la cerere - oferta disponibila
detalii pret
Camera : Dubla 3*
masa : Mic dejun
alte-detalii : Plecare din / individual
152 €
Camera : Dubla 3*
masa : Mic dejun
alte-detalii : Plecare din / individual
152 €

Descrierea hotelului


Hotelul Miorita Neptun 3 stele este amplasat in partea nordica a statiunii, aproape de Hotelul Doina- baza de tratament la o distanta de 700 de metri fata de plaja. Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, hotelul este ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana.
Dotari generale: Dispune de loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinta cu 50, respectiv 100 locuri cu dotari audio, video si flipchart, piscina cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului, bar de zi, parcare proprie, in limita locurilor disponibile Contra cost la centrul Spa in cadrul Complexului Doina (masaj, tratamente corporale, sauna, cosmetic, coafor).
 

Dotari camere:
Camera dubla superioara 3*  sunt integral renovate, au suprafata generoasa si beneficiaza de balcon. Dotarile camerei: pat matrimonial, mocheta, tv-led cu cablu, aer conditionat, minibar(contra cost) baie cu dus, prosoape si cosmetice. 

Camerele duble superioare la parter in numar de 8 (fara balcon) au fost complet renovate si sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, tv-led, minibar(contracost). 

Camera dubla 3* - sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie , televizor cu tub, aer conditionat, minibar, balcon;(renovate baile,mocheta schimbata, saltele , lenjerie perdele si draperii noi, mobilierul este acelasi)

Camera dubla 2* parter, fara balcon: sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor cu tub, minibar, (schimbata mocheta,satlelele, lenjeria, perdelele si draperiile sunt noi ) ATENTIE *baile nu sunt renovate, iar mobilierul este acelasi. 

Servicii masa: se serveste in restaurantul propriu,, in regim buffet suedez. Demipensiunea este formata din mic dejun si cina, pensiunea completa din mic dejun, pranz si cina.


 
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 
- copiii intre 0 - 2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa; 
- intre 2 - 10 ani (neimpliniti) -  gratuitate la cazare fara pat suplimentar, achita 50% din serviciile de masa, daca se doreste pat suplimentar achita 50% din tariful unui loc in camera
- peste 10 ani - se asigura pat suplimentar achitandu-se 50% din valoarea unui loc de cazare, iar mesele se achita integral
- se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla 


NU se accepta 3 adulti in camera dubla. 
NU se accepta animale de companie 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Miorita

Neptun, Litoral, Romania

de la 347.5 Lei/pers

Hotel Dacia

Neptun, Litoral, Romania

de la 353.5 Lei/pers

Hotel Insula

Neptun, Litoral, Romania

de la 1400 Lei/pers