Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


HOTEL SULINA INTERNATIONAL 4* MAMAIA
Hotelul este situat la 50 m de plaja.
Sulina International, hotel de traditie din sudul Statiunii Mamaia, complet renovat si modernizat in anul 2016, va invita sa savurati clipe de neuitat, nu doar in vacanta, ci si daca sunteti la intalniri de afaceri.
 
Dotari generale: restaurant, parcare proprie (gratuita in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, terasa, bar. 
Restaurantul Aqua este situat la parterul hotelului. Are o capacitate de 80 de persoane, acces la terasa dinspre mare, animata de fantana arteziana din imediata vecinatate a hotelului. In meniul restaurantului se regasesc preparate din bucataria internationala. Aici se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina a la carte
Restaurantul Velvet este situat la etajul I al hotelului. Are o capacitate de 180 locuri si permite o vedere panoramica asupra tarmului marii. 

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon (mobilier de balcon), internet wireless, uscator de par, halat de baie, telefon in camera si in baie. Apartamentul are doua balcoane. Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare.
146 - Camere duble cu pat matrimonial si doua paturi. Camera Matrimoniala 3*: suprafata totala 14 mp; pat dublu (1600/1900 mm), spatiul din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar. Camera Twin 4*: suprafata totala 17 mp; doua paturi de 1 persoana (900/1900 mm x 2); spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar.
Apartamente: 10 - Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (1600/2000 mm extinsa) si dormitor cu pat matrimonial. Suprafata totala 36 mp.
Observatii
Regulament intern Hotel Sulina International 4*
-ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in); ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
-nu este permis accesul in hotel sau in restaurant cu alimente si bauturi din exterior; produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului/terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
-fumatul nu este permis in cadrul hotelului.
-nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.
-accesul animalelor de comanie este interzis.
-cazare se va efectua in baza prezentarii voucherului, a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
-alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului; nu se poate garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector; solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte, care se pot satisface in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
-parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.
 
Servicii masa: se acorda in restaurantul hotelului, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; 
- primul copil 6- 12 ani neimpliniti are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat, iar al doilea copil achita  un pat suplimentar. 
- 1 copilul cu varsta peste 12 ani neimpliniti achita obligatoriu pat suplimentar si mic dejun integral.
In camera 3* se accepta un singur copil. 
(in apartament cu 2 adulti): 
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti au gratuitate la cazare si achita micul dejun in functie de varsta
- al treilea adult in apartament sau un copil peste 12 ani achita micul dejun integral
- al patrulea adult in apartament achita 100% din valoarea unui loc in apartament.
 Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Ges

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 411.5 Lei/pers

15 % Early Booking
Hotel Astoria

Hotel Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 288 Lei/pers

15 % Early Booking
Hotel Amiral

Hotel Amiral

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 552.5 Lei/pers