Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului


HOTEL VOILA este situat in zona istorica a orasului, la cativa pasi de piata Ovidiu, aproape de plaja Modern. Inaugurat in anul 2006, hotelul se adreseaza atat turistilor sositi pe litoral, cat si oamenilor de afaceri aflati in tranzit. Hotelul are o infatisare frumoasa si va sta la dispozitie cu 15 camere.
Dotari si servicii
Hotel Voila este un hotel fermecator pentru oameni de afaceri si turisti, aflat la doar 100 de metri de Piata Ovidiu, centrul civic vechi al orasului Constanta.
Hotel Voila a fost inaugurat in luna iulie 2006, avand o capacitate de 30 de locuri, hotelul ofera turistului liniste, deconectare si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre un personal cu inalta pregatire profesionala, fie ca veniti in interes de serviciu, la intalniri de afaceri sau in vacanta.
Alegeti dintre 15 camere confortabile si complet echipate, unele oferind chiar si o cad spa, situate ideal pentru a v relaxa dup o zi aglomerat in acest oras dinamic.
Prin ospitalitatea si calitatea serviciilor oferite, Hotel Voila a ramas in inimile multora dintre cei care i-au trecut pragul.
Restaurant - compus dintr-un salon cu o capacitate de 30 de persoane si o terasa acoperita pentru 12 locuri decorata cu plante. Puteti savura mancaruri inspirate din bucataria romaneasca, cea libaneza si alte bucatarii internationale admirand marea atat de pe terasa, cat si din restaurant. Bucatarii localului pot pregati la cerere mancaruri cu regim special pentru persoanele care tin anumite diete. In curtea hotelului este amenajata o parcare si o terasa cu gradina destinata relaxarii.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic Dejun - 8:00 - 10:00
Dotari camere
Camerele din incinta Hotelului Voila Constanta sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu cada si dus, minibar, TV cu cablu si satelit, seif, detector de caldura si fum, internet wireless, linie telefonica internationala directa, pardoseala cu mocheta. Fumatul este interzis in interiorul camerelor, hotelul fiind prevazut cu zone speciale pentru fumatori.
Apartamentul dispune in plus de cada cu jacuzzi.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copiii pana la 6.99 ani beneficiaza de gratuitate.
- copiii de la 7 la 11.99 ani beneficiaza de un dicount de 50%
- copiii de peste 12 ani vor plati 70% din valoarea unui loc.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Class

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 531 Lei/pers

Hotel Megalos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 376 Lei/pers

Hotel Dali

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 479 Lei/pers