Ella Travel Sejur Circuite Croaziere

Portugalia > Lisabona > Lisabona

Lisabona, capitala călătorilor

Sejur 4 steleLisabona

Sejur de 8 zile în Lisabona 2019 (Marți – Marți)
Plecare: 27.08.2019 – Retur: 03.09.2019
Preț: 1249 EUR/Persoană (toate taxele incluse), grup minim 20 de persoane
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane, prețul se recalculează
Supliment cameră single: 37 EUR/ Noapte ( sau opțiunea de asociere pentru cei ce doresc) Supliment copii în cameră cu 2 adulți (maximum 1 copil/ camera): gratuit până la vârsta de 10 ani
Supliment copii cu vârsta cuprinsă intre 3-10 ani: 50% discount
Supliment demipensiuni: 20 euro/ persoană / noapte (băuturile nu sunt incluse)Ziua 1 (27/08):

- Plecare din București
- Vă veți întâlni cu ghidul la aeroport și veți porni împreună într-un tur al orașului ce începe cu zona Belem, recunoscuta pentru monumentele istorice ce datează din secolele 15 și 16; oprim la Turnul Belem (Patrimoniu Unesco) pentru scurt timp, acesta reprezintă punctul de plecare pentru multe vase de expediție, apoi ne îndreptăm către Monumentul Descoperirilor, construit pentru a celebra 500 de ani de la moartea Prințului Henry Navigatorul; urmează o vizită la Mânăstirea Jeronimos (Patrimoniu Unesco), o piesă de artă construită în stil “Manuelin”; sosim apoi în Alfama, cartier vechi, tradițional cu străduțe înguste; vom trece de asemenea prin Baixa, pentru a admira cele mai importante piețe din Lisabona, cum ar fi Piața Comércio, Piața Restauradores, Piața Rossio, inima Lisabonei și ultima oprire la Piața Marques de Pombal unde veți putea admira statuia omului politic, responsabil de reconstrucția Lisabonei după unul dintre cele mai distrugătoare cutremure din istorie, ce s-a petrecut în anul 1755. Restul zilei va fi timp liber.Ziua 2 (28/08):
Sintra, Cabo da Roca, Cascais & Estoril

- Începem ziua cu micul dejun, după care pornim alături de ghid într-o excursie de o zi. Prima oprire este Sintra, oraș medieval, cunoscut și ca orașul Romantismului din Portugalia, ce face legătura între uscat și ocean, unde natura, arhitectura și istoria sunt combinate într-un mod unic; în 1995, Vila Sintra a fost clasificată drept Peisaj Cultural și Patrimoniu Mondial, aici vom avea ocazia să vizităm celebrul Palat Natioanal Sintra, casa de vacantă a Familiei Regale Portugheze. Veți avea apoi timp liber pentru a hoinări prin centrul istoric. Plecăm din Sintra și ne îndreptăm către unul dintre cele mai emblematice locuri din Portugalia, Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale, unde există un far ce datează încă din 1772 și este poziționat la o altitudine de 165 m deasupra oceanului. În drum spre Cascais, vom întâlni alte puncte de interes, precum plaja Guincho, un paradis al surferilor și Boca do Inferno. Cascais este orașul în care Mircea Eliade a locuit o perioadă de timp, în preajma celui de-al 2-lea război mondial; vechi oraș pescăresc, acum devenit stațiune turistică vizitată de turiști in mod special pentru plajele sale notorii și viața de noapte. Ziua se termină cu un tur panoramic prin Estoril, recunoscut pentru cazinoul său și grădinile ce îl incojoara, de asemenea a fost locul în care Regele Carol a locuit l-a sfârșitul vieții sale.

Ziua 3 (29/08):

- Mic dejun. Este zi liberă, aveți disponibilitatea fie să participați la deschiderea congresului fie să petreceți ziua explorând străduțele înguste și pitorești ale orașului.

Ziua 4 (30/08):

- Mic dejun. Pentru această zi avem pregătită o Seară de Fado, un spectacol cu muzică tradițională locală, cu cina inclusă, prima parte a zilei fiind liberă. Desigur, pentru cei ce doresc, avem disponibilă o excursie opțională în timpul zilei, ce include destinații precum Palmela, Setubal, Arrabida, Azeitao și Sesimbra.
- Traversăm podul 25 Aprilie, trecem prin apropierea statuii lui Hristos Regele și facem prima oprire în Palmela pentru a admira castelul, monument național. Continuăm drumul către Setubal, unde vom vizita centrul istoric și portul perscăresc urmând să ne oprim pentru prânz. Traversând prin lanțul muntos Arrabida, admirăm peninsula Troia și ajungem în Azeitao; vizităm una dintre cele mai vechi și importante crame în Portugalia, Caves Jose Maria da Fonseca, unde vom degusta tradiționalul Muscățel de Setubal. Ultima oprire înainte de a ajunge în Lisabona este Sesimbra, stațiune faimoasă pentru plajele sale și restaurantele cu specific pescăresc, unde vom vizita castelul construit în secolul XII.


Preț excursie/persoană:69EUR/Persoana/grup minim 20 de persoane.
Include masa de prânz în Nazare și taxa de intrare la Mânăstirea Batalha
Pentru un grup de 25 de persoane primiți un discount de 10 EUR
Pentru un grup intre 19-15 persoane, prețul se recalculează.Ziua 5 (31/08):

- Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături, plajă sau alte activități. Pentru cei ce doresc, vă propunem o altă excursie opțională ce include orașe medievale, litoral și legende cu iz religios, Obidos, Nazaré, Batalha și Fatima.
- Prima oprire o facem în Obidos, un sat înconjurat de ziduri ce datează din secolul XIV, ce ne cucerește cu căsuțele sale rustice de culoare albă. Aici vom vizita castelul și potecile sale de unde putem admira satul. Urmează să vizităm coloratul sat pescăresc Nazare pentru a ne bucura de frumusețea golfului său. Numele satului derivă din povestea unei statui a Fecioarei Maria adusă din Nazaret de un călugăr. În zilele noastre stațiunea este cunoscută și ca un paradis al surferilor datorită valurilor uriașe, găzduind numeroase competiții de surf. Ne oprim în Porto de Mos pentru a lua masa de prânz. Urmează să ne oprim în Batalha pentru a vizita mânăstirea cu același nume construită în stil Gotic, înscrisă în Patrimoniul Unesco, unde găsim mormântul lui Infante D. Henrique, arhitectul erei descoperirilor portugheze. Înainte de a ne întoarce în Lisabona, mai facem o ultimă oprire pentru a vizita Sanctuarul Fatima, un altar destinat credincioșilor creștini, un loc al pelerinajului. Zilele de 13 mai și 13 octombrie, reprezintă zilele în care se comemorează apariția Fecioarei Maria în fata a 3 pastori, ale căror morminte sunt găsite în interiorul bazilicii. Vom mai vizita de altfel mânăstirea Sfânta Treime și Capela Aparițiilor ce marchează locul în care Fecioara Măria și-a făcut apariția în fata a 3 vizionari din Fatima: Francisco, Jacinta și Lucia. Întoarcere în Lisabona.


Preț excursie/persoană:75EUR/persoana/grup minim 20 de persoane.
Include masa de prânz în Setubal și vizita la Cramele Azeitao
Pentru un grup de 25 de persoane primiți un discount de 10 EUR
Pentru un grup intre 19-15 pers. prețul se recalculează..


Ziua 6 (01/09):
Queluz, Mafra & Ericeira

- Mic dejun. Ne îmbarcăm, împreună cu ghidul, pentru o excursie de o zi ce va începe cu o vizită la Palatul National Queluz sau cum îi spun unii, micul palat Versailles portughez. Construcția în stil Rococo ce datează din secolul XVII a avut rol de casă de vacantă pentru Regele D. Pedro de Braganca, care mai târziu s-a căsătorit cu nepoata sa Regina D. Maria I a Portugaliei. Continuăm către Mafra, pentru a vizita Palatul National, construit în secolul XVIII de către Regele D. Joao al V-lea în schimbul promisiunii că Regina D. Maria Ana a Austriei îi va dărui un urmaș. Este cel mai mare din Portugalia cu peste 600 de camere și a jucat rol și de mânăstire, având în același timp și o bibliotecă impresionantă ce deține aproximativ 36.000 de volume. De aici plecăm către Ericeira, un vechi sat pescăresc în care căsuțele pescarilor se amestecă printre barurile și cafenelele moderne, faimos pentru surfing, plaje și mâncarea delicioasă, pe care de altfel o vom și gusta.


Ziua 7 (02/09):
Evora

- Începem dimineața cu micul dejun, apoi ne îndreptăm către orașul Evora (Patrimoniu UNESCO), un mosaic de cultură, istorie și tradiții. Traversăm podul pe deasupra râului Tagus, un drum ce ne conduce printre culturi de măslini și podgorii și ajungem în Evora, oraș istoric ce s-a aflat sub dominația Imperiului Roman. Ne vom plimba pe străduțele înguste și ne vom bucura de minunățiile trecutului, cum ar fi Templu Roman Diana, Mânăstirea Sao Francisco și Universitatea urmând ca apoi sa luăm prânzul aici. După prânz vom vizita Centrul Turistic Cartuxa Wine (în funcție de disponibilitate, sau similar), folosit pentru procesul de îmbătrânire a vinurilor produse de fundația Eugenio de Almeida, fundație ce ajuta la dezvoltarea zonei din punct de vedere cultural și social.

Ziua 8 (03/09):

- Transfer la aeroport pentru îmbarcarea în avionul cu destinația București.


Grup minim: 20 de persoane
Pentru grup de 25 de persoane, primiti un discount de 50 EUR
Pentru grup mai mic de 20 de persoane, prețul se recalculează
Pentru grup mai mic de 15 persoane, excursia se poate anulaServicii incluse:
- Cazare la hotel de 4 stele
- Bilet de avion dus-întors
- Mic dejun , 3x mese de prânz,
- 1 cină
- 3 excursii de o zi
- Tur al orașului
- 1 seară de fado (muzica tradițională)
- Ghid vorbitor de limba română
- Taxa oraș
- Transport autocar
- Transfer de la aeroport și retur
- Intrări la obiectivele turistice

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicală
- Asigurare Storno (recomandată)
- 2 excursii opționale
- cheltuieli de natură personală sau alte cheltuieli care nu apar ca și incluse
- early check-in sau late check-out

Plăți:
- Se achită avans de 30% în momentul înscrierii
- 40% se achită cu 90 zile înainte de plecare
- diferența de 30% se achită cu cel puțin 45 zile înainte de ziua plecăriiCONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI:
- 30% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 120- 91 zile înaintea plecării; (de la 29.04.2019)
- 45% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 90 zile - 61 zile înaintea plecării; (de la 28.05.2019)
- 70% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 60 zile – 31 zile înaintea plecării (de la 27.06.2019)
-100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 31 zile-ziua plecării sau dacă turistul nu se prezintă în timp util la îmbarcare din orice motiv (de la 26.07.2019)


Observații:

- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție
-pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor;
-hotelul își rezervă dreptul de a solicita fiecărui turist o sumă cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii;
- agenția nu raspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu;
- agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor;
- suplimentul de camera single se achită obligatoriu de către persoanele care solicită cazarea în camera single sau daca nu se găsește partaj;
-minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lasați să iasă din tară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-I însoțește) legalizat la notariat; adultul care-i însoțește, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.
- programul acțiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfășurare sau se pot înlocui obiective în funcție de anumite situații speciale.
- ofertei i se poate aplica un singur discount.

- prezenta ofertă constituie anexa la contractul de prestări servicii.

ServiciuNr. pers.PerioadaPret
Camera dubla in regim single cu demipensiune 27.08.19 - 03.09.19 1639 EUR
Loc in camera dubla cu demipensiune 27.08.19 - 03.09.19 1389 EUR
Camera dubla in regim single cu mic dejun 27.08.19 - 03.09.19 1499 EUR
Loc in camera dubla cu mic dejun 27.08.19 - 03.09.19 1249 EUR

CONTACT

SC Ella Traveland SRL

J40/4479/2005 | RO 17330445 | Licenta turism A: 6680/2012 | Polita insolvabilitate: 50897/2018

Str. Constantin Noica nr. 134
Bucuresti, sector 6
Tel: +40 315 65 11
Fax: +40 315 65 37
Email: office@ella.ro
Abonare newsletter