ELLA TRAVELOferte preferate de prietenii nostri

Ella Travel rasplateste fidelitatea clientilor sai prin personalizarea serviciilor de turism in acord cu cele mai inalte standarde de calitate.

Prietenii nostri ne recomanda

  • PROMPTITUDINE, SERIOZITATE, FLEXIBILITATE, COMUNICARE FOARTE BUNA , RECEPTIVITATE , INTELEGEREA NEVOILOR , INTOTDEAUNA GASIREA UNEI SOLUTII OPTIME CU PRIVIRE LA SOLICITARILE NOASTRE. In concluzie , avem o colaborare de cativa ani buni, si intreaga echipa este creativa , amabila si ofera servicii si solutii ecxelente reusind sa organizeze vacante de neuitat.

    Iosif Madalinaturist
  • O agentie prietenoasa prin care poti organiza iesiri interesante, flexibile, cu obiective culturale inedite- am parcurs impreuna , intr-un fel, Constantinopole, Ravenna. Roma, Palermo-;cu ei beneficiezi de cazari atractive, pe gustul tau, convenabile chiar; amabili, poti conta pe ei ;pe traseu. Sper sa mai colaboram in viitor.

    Florin Batranturist
  • .... am avut zile excelente la Palermo, nu numai datorita valorii patrimoniale a capitalei Siciliei si a itinerariului cultural oferit de draga noastra prietena, criticul de arta, Mihaela Varga, cat si gratie conditiilor deosebite in care ne-ati organizat calatoria. Va multumesc, cu aleasa recunostinta, pentru competenta logistica pe care o dovediti in mod constant, nu doar acum, ci de fiecare data cand ne oferiti serviciile.

    Pally Filofteiaexpert national etnografie romaneasca