ELLA TRAVELZagreb, Croatia / Piete de Craciun–Timisoara–Belgrad–Zagreb–Ljiubliana

 • 4 stele
 • Croatia
 • Zagreb

Zagreb, Croatia

Descriere Program

Ziua 1 | Bucuresti – Timisoara - Belgrad

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara. Aici vom poposi la Targul de Craciun organizat in centrul istoric al Timisoarei, unic in Romania prin cele trei piețe urbane de poveste ale sale, fiecare prezentând stiluri arhitecturale diferite: Piata Victoriei (sau a Operei), Piata Unirii si Piata Libertatii.
Sosire in cursul serii la Belgrad. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

Mic dejun.
Dimineata tur panoramic al capitalei Serbiei in care puteți vedea unul dintre cele mai importante repere din Belgrad - Biserica Sf. Sava (cunoscută și sub numele de Templul Sf. Sava, una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume), Fortareata Kalemegdan, simbolul Belgradului si istoriei sale zbuciumate Traversam Sava si prin dinamicul Novi Beograd - Noul Belgrad - construit ca o nouă parte a orașului după cel de-al doilea război mondial și în timpul regimului socialist, ne indreptam spre Zagreb. pe autostrada „fratiei si unitatii” (cum se numea pe vremea fostei Iugoslavii). Seara ne vom bucura de atmosferă din Piata de Crăciun din capitala Croatiei.
Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Mic dejun.
Tur de oras Zagreb: Orasul de Sus cu Catedrala din Zagreb si impresionanta sa arhitectură neo-gotică, strada Tkalčićeva, centrul orașului vechi, Poarta de Piatră, odată cu intrarea principală în orașul medieval, Biserica Sf. Marcu cu tiglele sale colorate de pe acoperiș Palatul guvernului croat și Parlamentul croat , Turnul Lotrščak pentru a vă bucura de vederi panoramice frumoase ale capitalei croate. Vom incheia in Orașul de Jos cu piața Ban Josip Jelačić si fântâna Manduševac, unde legenda spune că cei care aruncă o monedă vor reveni candva în Zagreb.
Timp liber la Piata de Craciun din Zagreb! Nu trebuie ratate Piața Ban Josip Jelačić cu imensul Pom de Crăciun, Parcul Zrinjevac cu pavilionul de muzica ce arată ca un palat strălucitor, parcul de gheață din Piața Regele Tomislav, locurile unde puteți experimenta specialitățile de iarnă din Zagreb, unde există vin fiert si ciocolată caldă, artiști ce ofera o selecție largă de cadouri traditionale de Crăciun si muzică live în fiecare seară.
Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Mic dejun.
Astazi va propunem, optional, o excursie de o zi in Slovenia. Prima vizita va fi in statiunea alpina Bled, o "imagine a paradisului", așa cum este deseori descrisă, pentru frumusețea sa ce a atras numerosi vizitatori de-a lungul secolelor. Superbul lac glaciar Bled de la poalele masivului Triglav este cu siguranță cel mai frumos din Alpi. Privelistelie incantatoare sunt completate de castelul medieval cocoțat pe un promontoriu stâncos, crestele muntilor si singura insula din Slovenia și biserica sa barocă cu misteriosul clopot al dorintelor unde se ajunge cu barcile tipice numite"pletna". Excursia continua cu Ljubljana, cosmopolita capitala a Sloveniei si patrimoniul ei arhitectonic baroc si Art Noouveau pe care il vom descoperi in plimbarea ce include Prešernov trg, piata in jurul careia graviteaza tot centrul vechi, Biserica Bunei Vestiri, Colonada Spiegel, catedrala Sf. Nicolae, Primaria din Mestni trg , elegantul Tromostovje (Podul Triplu) peste raul Ljubljanica s.a. Timp liber pentru a explora Piața de Crăciun din Ljubliana cu atmosfera sa vibrantă și veselă cu nenumaratele tarabe decorate festiv care oferă vin fiert, ceai, lichioruri și diverse feluri de mâncare traditionale si nulte altele. Vom astepta lasarea serii pentru a ne convinge ca Ljublana se numara printre cele mai atractive capitale eurpene si este cu adevarat magica si romantica in lumina decoratiilor sale de Craciun! Tarif: 30 Euro/persoana. Intoarcere la Zagreb.
Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Mic dejun.
Plecare spre Slavonia – regiunea de rasarit a Croatiei unde vom poposi la Piata de Craciun din Osijek, organizata in centrul istoric in apropiere de remarcabila fortareata Trvda. Ne intoarcem la Belgrad si ne petrecem seara in atmosfera de iarna din zona boema Skadarlija sau din Trg Republike (Piata Republicii) si strada Knez Mihailova, cea mai populara zona pietonala a capitalei Serbiei. Transfer la hotel.
Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

Mic dejun.
Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:

 • Transport autocar pe toata durata programului
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* astfel:
 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Elegance 3* Belgrad sau similar
 • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Laguna 3* Zagreb sau similar
 • Tur de oras Belgrad
 • Tur de oras Zagreb
 • Vizitarea Pietelor de Craciun de la Timisoara, Belgrad, Zagreb, Osijek
 • Insotitor de grup

 • Servicii neincluse:

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale, suplimente:
 • Supliment single: 90 Euro/ pers
 • Supliment demipensiune (se rezerva la inscriere): 55 Euro/adult, 40 Euro/copil
 • Excursie in Slovenia la Bled si Ljiubliana: 35 Euro/adult, 25 Euro/copil
 • bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice , altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
 • bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana - se practica in Israel, se achita la sosire.


 • CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


  Am citit termenii si conditii  PERIOADA DATA INTRARE DATA IESIRE
  ALEGE  SERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
  Loc in camera dubla cu mic dejun 30.11.19 - 05.12.19 250 EUR
  Loc in camera dubla cu mic dejun 07.12.19 - 12.12.19 250 EUR