ELLA TRAVELBelgrad, Serbia si Montenegru / Piete de Craciun:Belgrad-Zagreb

 • 3 stele
 • Serbia si Montenegru
 • Belgrad

Belgrad, Serbia si Montenegru

Descriere Program

Ziua 1 | Bucuresti – Belgrad - Zagreb (985 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (vis-a-vis de Coloane, in fata Parcului de la Ministrul Transporturilor) la ora 20.30 si plecare (ora 21.00) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti-Pitesti-Craiova-Drobeta Turnu Severin-Belgrad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in Zagreb in cursul diminetii, cazare si timp liber in oras. Seara, optional, cina traditionala cu vizita Crama si meniu bogat intr-un sat la 40 de km de Zagreb intr-un peisaj de poveste (Pret: 50 Euro/persoana. Minim 30 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus. Bauturile nu sunt incluse).

Mic dejun.
Tur de oras panoramic si pietonal in Zagreb, dupa-amiaza pana seara vizita Piata de Craciun din Zagreb (votata Cea mai bună destinaţie de Crăciun în 2016 si 2017). Turiştii au descris atmosfera de aici ca o magie, care se regăseşte în tot oraşul. Fiecare centimetru este acoperit cu decoraţiuni elaborate, căsuţe de lemn, sculpturi în gheaţă, scene în aer liber unde au loc spectacole şi concerte de muzică. Pe străzile oraşului la tot pasul întâlneşti diverse programe tematice, cântece şi dansuri, la care sunt atraşi turiştii indiferent de vârstă. Cadoul tradiţional de Crăciun al croaţilor este un măr decorat pe care tinerii îl dăruiesc fetelor. În piaţa Tomislav se află Ice Park un patinoar, care oferă spectacole şi distracţie pentru iubitorii patinajului. Strada Bogovićeva este plină cu căsuţe de lemn din care se revarsă arome culinare atrăgătoare cum ar fi: „Dalmatinski pršut” (jambon dalmaţian), brânza Pag (din insula Pag), Makovnjača (prăjitură cu mac), gogoşi calde cu scorţişoară şi evident, vin fiert. Seara, optional, vizita la Salaj Land, un sat aflat la 60 de km de Zagreb, decorat cu 4 milioane de luminite de Craciun, unde vizitatorii pot cumpara produse traditionale, suveniruri si pot manca produse specifice zonei (Pret 25 euro/persoana. Minim 30 de perticianti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus. Nu este inclus biletul de intrare – 5 euro/persoana).

Mic dejun.
In cursul diminetii vom pleca spre Belgrad. Tur de oras panoramic si pietonal la Belgrad, vizita Piata de Craciun in cursul serii. Plecare spre Romania laora 22.00. Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii de duminica.

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar clasificat international;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Zagreb la hotel 3*
 • Tur panoramic si pietonal la Zagreb
 • Tur panoramic si pietonal la Belgrad
 • Ghid roman insotitor


 • CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


  Am citit termenii si conditii  PERIOADA DATA INTRARE DATA IESIRE
  ALEGE  SERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
  Loc in camera dubla 05.12.19 - 08.12.19 164 EUR
  Camera dubla in regim single 05.12.19 - 08.12.19 264 EUR