ELLA TRAVELMunchen, Germania / Piete de Craciun:Munchen-Nurnberg-Innsbruck-Viena-Budapesta

 • 3 stele
 • Germania
 • Munchen

Munchen, Germania

Descriere Program

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare la ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti – Rm Valcea - Sibiu – Nadlac – Budapesta / Gyor. Cazare Hotel in zona Budapesta / Gyor

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun ne vom indrepta spre Austria, iar pe traseu vom face oprire pentru a admira peisajul oferit de lacul Mondsee. Ne indreptam apoi catre Germania, unde vom vizita Centrul Vechi al orasului Munchen, capital landului Bavaria. Oras cosmopolit, Munchen pastreaza un echilibru intre arhitectura baroca si moderna. Vizita noastra va incepe in Piata Marienplatz – al carei nume provine de la statuia Fecioarei Maria, situata in centru. Ne vom plimba in jurul pietei pentru a putea admira Noua Primarie, construita spre sfarsitul secolului al XIX-lea, in stil gotic, in al carei turn functioneaza un ceas uimitor cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp (11:00 si 17:00), Primaria Veche – gazduieste in prezent muzeul jucariilor, Frauenkirche numita si Catedrala din Munchen. Pentru cei curiosi, putem intra pentru a arunca o privire sau pentru a servi bucate traditionale in cea mai renumita berarie “HOFBRAUHAUS”. Hanul a fost construit initial in 1598 de catre ducele bavarez Maximilian I, ca extensie a fabricii de bere Hofbräu, dar pentru bere alba, obtinuta din grau. De asemenea, ne vom vom aventura pe strada pietonala Kaufinger una dintre arterele cele mai populate de turisti. Vom bifa pe lista vizitelor noastre cele 2 porti de intrare in orasul istoric: Poarta Isar si Poarta Karl. Cazare Hotel in zona in Munchen.

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun, timp liber in Munchen pentru a putea vizita in detaliu acest minunat oras, sau participare la excursia optionala la Nurnberg si Rothenburg ob der Tauber (35 euro / pers). Excursia optionala presupune o vizita in unul dintre cele mai mari orase ale Bavariei, asezat de o parte si de alta a râului Pegnitz, Nurnberg. Intr-un tur pietonal vom descoperi: St. Lorenzkirche, Hauptmarkt - piata centrala a orasului - Targul de Craciun, Schoner Brunnen - “Fantana Frumoasa” situata langa Primarie, Frauenkirche, Biserica St. Sebaldus aflata la poalele Castelul Imperial. Excursia continua in Rothenburg ob der Tauber, supranumit si “orasul Craciunului” sau “locul in care Craciunul este sarbatorit in fiecare zi”. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi va deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Turul pietonal va fi urmat de o vizita la Muzeul Craciunului unde vom afla istoria Craciunului din cele mai vechi timpuri pana in secolul al XX-lea, dar si la Magazinul Craciunului, de unde veti putea achizitiona produse de Craciun, toate realizate in stil autentic german. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare Hotel in zona in Munchen.

Mic dejun.
Dupa servirea micului dejun, plecam spre Austria pentru a vizita orasul Innsbruck – pitorescul oras asezat pe culmile inzapezite ale Alpilor, cunoscut drept capital Tirolului. In turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Hofburg-palatul regal,Hofkirche- biserica gotica, Domul Sf. Jakob si Casa cu acoperisul de aur- Goldenes Dachl, simbolul orasului medieval. In continuarea traseului nostru, vom ajunge in Viena unde vom face un tur panoramic de oras cu autocarul pe parcursul caruia veti putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez (Ringstrase): Ministerul de Razboi, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Turul continua pietonal in Centrul Istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Timp liber in Viena pentru a ne bucura de atmosfera de sarbatoare din pietele centrale: Piata Primariei, Piata Maria Tereza unde ne vom ”pierde” printre casutele cu dulciuri, aromele de vin fiert, carnati si alte produse traditionale. Cazare Hotel in zona in Viena.

Mic dejun.
Servim micul dejun apoi ne indreptam spre Ungaria cu oprire in Parndorf Outlet pentru shopping. Odata ajunsi in Budapesta, vom porni in Tur BUDAPESTA cu autocarul pe traseul : Dealul Cetatii (cu oprire la: Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal), Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor (oprire), Biserica Sf. Stefan, Parlamentul, traversarea Dunarii. In desfasurarea turului se vad (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Scurta vizita pentru a admira Piata Vorosmarty - unde se organizeaza cel mai frumos targ de Craciun al orasului. Seara, optional, vom lua parte la Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - optional (include: plimbare cu vapor, ghid local vorbitor de limba romana, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro / pers).Cazare Hotel in zona in Budapesta

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun, vom pleca spre Bucuresti unde vom sosi in funtie de trafic si formalitatile vamale.

Servicii incluse:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport persoane international
 • ghid de turism atestat
 • 5 nopti de cazare + mic dejun Hotel 3* in Gyor / Budapesta, Munchen, Viena

 • Servicii neincluse:

 • asigurari (storno, medicala)
 • intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali
 • excursiile optionale (minim 25 persoane participante)
 • Croaziera optionala pe Dunare BUDAPEST BY NIGHT cu cina – 40 euro / pers
 • Excursia optionala la Nurnberg si Rothenburg ob der Tauber - 35 euro / pers
 • taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie
 • orice alt serviciu care nu este mentionat.


 • CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


  Am citit termenii si conditii  PERIOADA DATA INTRARE DATA IESIRE
  ALEGE  SERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
  Loc in camera dubla 07.12.19 - 12.12.19 310 EUR
  Camera dubla in regim single 07.12.19 - 12.12.19 410 EUR