ELLA TRAVELPraga, Cehia / Piete de Craciun: Praga-Viena-Budapesta-Bratislava-Dresda

 • 3 stele
 • Cehia
 • Praga

Praga, Cehia

Descriere Program

Ziua 1 | Bucuresti - Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:30 de la baza Dealului Patriarhiei pe ruta Bucuresti – Sibiu – Arad – Szeged – Budapesta.Seara vom participa, optional, la Croaziera pe Dunare Budapest by night cu cina festiva (include: plimbare cu vapor, ghid local vorbitor de limba romana, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro / pers).
Cazare Hotel in zona Budapesta.

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun ne vom indrepta spre Austria. In drumul nostru ne oprim pentru cumparaturi la Parndorf Outlet . Ne continuam traseul si odata ajunsi in Viena vom face un tur panoramic de oras cu autocarul pe parcursul caruia vom putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez (Ringstrase): Ministerul de Razboi, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Turul continua pietonal in Centrul Istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Timp liber in Viena pentru a ne bucura de atmosfera de sarbatoare din pietele centrale: Piata Primariei, Piata Maria Tereza unde ne vom ”pierde” printre casutele cu dulciuri, aromele de vin fiert, carnati si alte produse traditionale. Cazare Hotel in zona Viena

Servim micul dejun dupa care ne indreptam catre Cesky Krumlov – oras medieval situat in Boemia de sud, aflat in prezent sub protectia UNESCO. Cel mai reprezentativ monument este Castelul Cesky Krumlov, construit in stil renascentist, fiind al doilea castel ca marime din Republica Ceha. Ne continuam drumul catre Praga, „Orasul celor o suta de clopotnite” sau „Orasul de aur” asa cum mai este el cunoscut, adevarat muzeu in aer liber. Vom face tur pietonal pornind din Dealul Hrad (Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe) – Podul Pietonal – Centrul Vechi, ne vom incheia turul prin vizitarea frumoasei Piete de Craciun. Cazare Hotel in zona Praga.

Mic dejun.
Timp liber in Praga sau Excursie optionala la Dresda – 30 euro / pers, fosta resedinta a regilor Saxoniei, orasul supranumit Florenta de pe Elba. Aici vom admira Frauenkirche Dresden, catedrala romano- catolica a castelului, Palatul Zwinger - ce adaposteste una dintre cele mai celebre galerii europene de arta, si faimoasa Semperopera, unde au fost puse in scena multe dintre compozitiile lui Richard Wagner. Urmatoarea oprire va fi in faimoasa Piata de Craciun, din zona pietonala a centrului. Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, este cea mai veche din Germania, avandu-si radacinile in inceputa in secolul al XIII-lea. Principalul targ are loc pe strada Münzgasse, intre faimoasa biserica Frauenkirche si Brühlsche Terrasse. Piata este speciala nu doar pentru frumusetea Dresdei, ci si pentru ca orasul se afla aproape de zonele ruraleunde sunt realizate obiecte de artizanat traditionale de Craciun Intoarcere Praga. Seara continuam vizita Pietelor de Craciun din Praga.
Cazare Hotel in zona orasului Praga.

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun, ne indreptam spre Budapesta, nu inainte de a face oprire in Bratislava, unde vom vizita Centrul Vechi - ne bucura de decoratiunile de sezon, Biserica Incoronarii Mariei Tereza si ne relaxam Piata de Craciun de la Bratislava. Vom face, de asemenea oprire in Piata de Craciun Sf. Stefan, din Budapesta, pentru a face cumparaturi. Seara optional, participam la cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA (program folcloric, masa festiva – meniuri specific artei culinare maghiare, bautura, muzica lautareasca; pret – 40 euro / pers).
Cazare Hotel in zona Budapesta.

Mic dejun.
Dupa ce servim micul dejun, vom pleca spre Bucuresti unde vom sosi in functie de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport persoane international
 • ghid de turism atestat
 • 5 nopti de cazare + mic dejun Hotel 3* in Budapesta, Viena, Praga

 • Servicii neincluse:

 • asigurari (storno, medicala)
 • intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali
 • excursiile optionale (minim 25 persoane participante)
 • Croaziera pe Dunare BUDAPEST BY NIGHT cu cina - 40 euro / pers
 • Cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA – 40 euro / pers
 • Excursie optionala la Dresda – 30 euro / pers
 • taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie
 • orice alt serviciu care nu este mentionat.


 • CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


  Am citit termenii si conditii  PERIOADA DATA INTRARE DATA IESIRE
  ALEGE  SERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
  Loc in camera dubla 06.12.19 - 12.12.19 299 EUR
  Camera dubla in regim single 06.12.19 - 12.12.19 399 EUR