ELLA TRAVELDubai, Emiratele Arabe Unite / Valentine`s Day - Croaziera Dubai, Oman, Bahrain & Qatar

 • 4 stele
 • Emiratele Arabe Unite
 • Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Dubai - Bucuresti
Transfer aeroport - hotel Dubai
La sosirea pe aeroportul din Dubai vei fi transferat la hotel.

Mic dejun.
Transfer hotel - port Dubai
Vei fi transferat in portul din Dubai pentru a te imbarca pe vasul de croaziera.
Cina

Aceasta zi este libera pentru a explora orasul pe cont propriu. Poti merge la plaja, poti face shopping in mall-uri de dimensiuni impresionante sau in pietele traditionale si chiar poti face ski in cea mai mare sala acoperita din lume. Plajele cu nisip fin din Dubai, se intind in marea majoritate de-a lungul strazii Jumeirah si de fapt, vorbim despre o singura plaja care se imparte intre hoteluri si cluburi private, mergand pana in apele turcoaz ale Golfului Persic.
Dubai reprezinta una din cele mai mari piete internationale de aur si este considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Orasul are peste 40 de mall-uri, incluzand cel mai mare mall dinafara SUA, Mall-ul Emirates. Combinatia culturala dintre Orientul Mijlociu si Occident iti ofera posibilitatea sa alegi ceea ce te face sa te simti implinit si relaxat.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Astazi vei fi pe mare. Pentru rasfatul tau, poti incerca MSC Aurea Spa. Aici, MSC Cruises combina magia masajului Oriental, cu starea de bine care vine din tratamente cu apa, o traditie din vremurile Romei antice. Saune, bai turcesti, solare, camere de relaxare, talassoterapie, camere de masaj, jacuzzi - pasagerii pot folosi toate aceste facilitati intr-o atmosfera relaxanta si placuta.
Pentru cei care cauta activitati sportive, exista o camera de exercitii suspendata deasupra apei. Fiecare zona a fost construita in asa fel incat sa balanseze armonia corpului si sa readuca la suprafata frumusetea interioara.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Vei ajunge in Abu Dhabi la ora 05:00 si vei pleca inapoi pe mare la ora 23:00. Vei petrece aceasta zi in Abu Dhabi, un paradis al luxului din emirate, considerat ca fiind cel mai bogat oras din lume, care insa isi etaleaza bogatia intr-un cu totul alt mod decat Dubai, prin numeroase spatii verzi, fantani, monumente si parcuri imbinate armonios cu cladirile moderne de birouri.
In drum spre Abu Dhabi se afla cel mai mare port artificial din lume, Jebel Ali. Iti recomandam sa vizitezi Moscheea Seicului Zayed, a treia ca marime din lume, insa detinatoarea locului intai in ce priveste frumusetea sa covarsitoare. Un alt obiectiv care nu trebuie ratat este Palatul Al Husn, unul dintre palatele clasice din Emiratele Arabe Unite.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Vei petrece aceste zile in capitala Qatar-ului, Doha, un oras cosmopolit si plin de viata, in continua expansiune economica. Iti recomandam o plimbare pe Bulevardul Al-Corniche, unul dintre cele mai importante puncte de interes din Doha, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra Golfului Doha si Insula Palm Tree.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Astazi vei ajunge in Manama, Bahrain, cel mai mare oras al acestei tari. Poti face o vizita la Muzeul National Bahrain a carui colectie include artefacte din epoca Dilmun, precum si exponate din secolul al XX-lea, legate de comertul cu perle. Poti face o excursie cu barca la Fortul Bu Maher pe insula Muharraq, fort portughez contruit in secolul al XVI-lea, acum inlcus in Patrimoniul Mondial UNESCO.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Astazi vei fi pe mare. Pentru rasfatul tau, poti incerca MSC Aurea Spa. Aici, MSC Cruises combina magia masajului Oriental, cu starea de bine care vine din tratamente cu apa, o traditie din vremurile Romei antice. Saune, bai turcesti, solare, camere de relaxare, talassoterapie, camere de masaj, jacuzzi - pasagerii pot folosi toate aceste facilitati intr-o atmosfera relaxanta si placuta. Pentru cei care cauta activitati sportive, exista o camera de exercitii suspendata deasupra apei. Fiecare zona a fost construita in asa fel incat sa balanseze armonia corpului si sa readuca la suprafata frumusetea interioara.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Astazi la ora 09:00 vei ajunge in Muscat de unde vei pleca inapoi pe mare a doua zi la ora 19:00. Vei putea vizita Marea Moschee a Sultanului Qaboos, un adevarat monument de arhitectura si la Muzeul Bait Al Zubair, unde este expusa o colectie impresionanta de antichitati, arme traditionale, bijuterii, costume, obiecte de uz casnic. Turul poate continua prin zona veche a orasului, inconjurata de munti abrupti si flancata de forturile Jalali si Mirani, ambele din secolul al XVI-lea, Palatul Al Alam al Maiestatii Sale Sultanul Qaboos. Poti face si o oprire la Muttrah, zona portului principal, va permite explorarea unui souk traditional.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

stazi vasul de croaziera va ajunge in Khasab la ora 10:00 si va pleca inapoi pe mare la ora 18:00.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Transfer port - hotel Dubai
Vei debarca de pe vasul de croaziera si ti se va asigura transferul la hotel.
Mese - Mic dejun

Transfer hotel - aeroport Dubai
Vei fi transferat la aeroportul din Dubai.
Mese - Mic dejun


SERVICII INCLUSE

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Dubai - Bucuresti
 • Cazare 12 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
 • Mesele mentionate in program: 12 Mic dejun, 9 Pranz, 10 Cina;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 • Asigurarea complexa de calatorie
 • Taxele portuare
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti

 • SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Oman: 50 USD
 • Taxa servicii la bord 10 euro/ noapte

 • Termene de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 30%
 • cu 90 de zile inainte de plecare: 30%
 • cu 45 de zile inainte de plecare: 40%

 • * Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR, din ziua platii).
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.


 • CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


  Am citit termenii si conditii  PERIOADA DATA INTRARE DATA IESIRE
  ALEGE  SERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
  HILTON DUBAI CREEK - Superior Queen cu Mic dejun 06.02.20 - 18.02.20 1490 EUR
  MSC LIRICA - Cabina interioara Fantastica cu Pensiune completa 06.02.20 - 18.02.20 1490 EUR