ELLA TRAVELManavgat, Turcia / Water Side Resort & SPA

  • 5 stele
  • 2 nopti
  • Turcia
  • Manavgat

Manavgat, Turcia

Hotelul Water Side Resort & Spa a fost construit in 2015 si este situat la 250m de mare, 2 km de centrul comercial de la Titreyengol, 80 de km de centrul orasului Antalya si 70 de km de aeroport.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor: piscine exterioare, centru de echitatie, terenuri de fotbal, tenis, mese de biliard si plaja pentru volei. Pe langa acestea, hotelul ofera: sauna, sala fitness, centru de masaj, wi-fi, servicii Rent a bike si Rent a car, loc de joaca pentru copii, echipa de animatie, un restaurant principal, restaurante A la Carte, baruri si cafenele.

Facilitati camere: Din totalul de 374 camere, 308 sunt Standard, 62 Family Room si 4 sunt pentru persoane cu dizabilitati iar acestea sunt dotate cu: TV, minibar, telefon, wi-fi, baie, uscator de par, aer conditionat si balcon.

Sport si divertisment: Hotelul dispune de piscina exterioara, centru de echitatie, terenuri de fotbal si tenis, masa de biliard, sporturi acvatice, echipa de animatie si loc de joaca pentru copii.

Drinks&Food: este dotat cu un restaurant principal care serveste mancare cu specific turcesc si 3 restaurante A la Carte care servesc mancare cu specific: Ottoman, Italian si Pescaresc si un restaurant pentru copii. Pe langa acestea, hotelul are baruri si cafenele unde clientii pot servi diverse bauturi.

Facilitati copii: locatia dispune de piscine pentru copii, mini-club, loc de joaca, mini-disco in aer liber si echipa de animatie.

Spa&Wellness: Clientii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, camera de relaxare sau optand pentru mai multe tipuri de masaj. De asemenea ei pot opta pentru putin sport in sala de fitness.CERETI OFERTA SI VERIFICATI DISPONIBILITATEA PACHETULUI


Am citit termenii si conditiiSERVICIU NR. PERSOANE PERIOADA PRET
Loc in camera dubla cu ultra all inclusive 01.07.19 - 08.07.19 700 EUR